Distriktsledningen i Almedalen

Hej alla glada Gotlandspirater!

Snart kör Almedalsveckan igång i Visby och distriktsledningen kommer vara på plats! Vi är där för att nätverka och lobba, men främst såklart för att vi vill hålla valkretsledarval!Tanken är att få till en valkretsledare som genast hoppar på tåget (skutan) i valrörelsen. Även om du inte är intresserad av att bli valkretsledare rekommenderar vi starkt att du kommer och träffar andra pirater – det brukar ge en hel del och vara riktigt trevligt dessutom. Vill du träffa oss fler gånger under veckan går det bra att nå oss på våra mobiler 🙂

Vi ses torsdagen den 8/7 klockan 17:00 vid ingången till Högskolan.

Nomineringar kommer kunna läggas fram på mötet där alla kandidater får en chans att presentera sig och förklara varför de passar bäst som valkretsledare för Gotland. Vill man nominera någon innan mötet så går det bra att skicka ett mail till marit.delden@piratpartiet.se (ja man får nominera sig själv) där man skriver vem man vill nominera och om man vill en liten text om varför.

Ring om du har frågor eller bara vill ses under veckan!

MVH Marit Deldén, distriktsledare, 0768661024
Hanna Dönsberg, distriktsadministratör, 0704305461

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>