Takten ökar och spänningen stiger

Själv är jag väldigt nervös inför slutspurten av valkampanjen. Valkretsledare över hela distriktet jobbar just nu med att samla ihop nog med folk som kan hjälpa till med valsedelsdistributionen. Vårt distrikt har fått beröm för att vi började i tid och jobbar organiserat och snabbt. Ljuva ord i en distriktsadministratörs öron.

Marit har framgångsrikt (vad jag vet) hållit sig borta från distriktledararbetet, creds till henne. Vi behöver utvilade funktionärer och känner du att du har svårt att räcka till ska du såklart ta dina chanser till att andas. Jag vill tipsa valkretsledare om hur vi gjort i Västmanland, vi har tagit kort på valkretsledningen så vi har ett bra foto till hemsida och forum. Lätt fixat och väldigt användbart. Glöm inte att rapportera in senast klockan 20:00 ikväll!

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>