Uppstartsmöte i Mjölby

Tisdagen den 28 april kl 18.30 så kommer jag, Gabriel Sjölund, och vice valkretsledare Mattias Fransson och hälsar på er i Mjölby för att hålla i ett uppstartsmöte. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna och tillsammans så ser vi till så att Mjölby också blir en levande piratort!

Från er behöver vi två saker:
1. En plats att vara på.
Vi kan inget om Mjölby och vet inget om var det finns caféer eller liknande som är öppna på kvällen eller om någon trevlig medlem bor stort och kan ta emot oss på det sättet. Det får dock gärna vara i centrala Mjölby så att kommunikationerna för oss och andra som bor på olika sidor om centrum blir smidiga. Maila mig och ge förslag på var vi ska vara så meddelar vi var vi kommer vara dagen innan mötet.
2. Lite eftertanke.
Vi behöver som sagt en kommunledare för Mjölby. Det innebär inget enormt ansvar. Är det något du skulle gilla att göra? Tänk på det så pratar vi mer om det på mötet. Har du frågor är det bara att höra av sig.

Jag kommer maila er alla igen när vi spikat plats men för den som vill hålla sig mer uppdaterat om både Mjölby, Östergötland och övriga östra distriktet så finns det mer att läsa här: http://ost.piratpartiet.se. Det är en nystartad officiell blogg från Piratpartiet.

Vi ses, Mjölbypirater! Hör av er om förslag på plats!

UPPDATERING: Mötet blir på Café Gusto kl 18.30 ikväll. Ring Gabriel Sjölund eller Mattias Fransson om ni har frågor.

Kommentarer

Patrick Wettergren skrev

Mycket bra initiativ. Jag personligen ser fram emot att få tal del av detta möte som jag hoppas kan leda fram till något konstruktivt.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>