Piratträff i Linköping

Klockan 19:30 onsdagen den 29 april träffas vi på Arrendegatan 35, Lambohov, Linköping. För karta, se kottendagis.se. Tyvärr kan jag inte bjuda på förtäring själv då jag inte vet hur många vi blir, men ni får jättegärna ta med er lite frukt, kakor eller annat själva.

Syftet med träffen är, förutom att det alltid är bra att ha ansikten på sina medpirater, att ha en mer organiserad argumentationsövningsträff. När man kampanjar på stan eller diskuterar med vänner så blir man ibland osäker på sina argument. Denna träff syftar till att ge dig som pirat och medarbetare i kampen en trygghet i åtminstone några olika argumentationsscenarion.

Mer frågor? Se forumet.

Väl mött där, och varmt välkomna!

/Ola Leifler genom Gabriel Sjölund

Kommentarer

Magnus H skrev

Kan du skriva nåt om syftet med träffen? Är det bara ett tillfälle att träffa andra medlemmar, eller ska det kampanjas inför EU-valet eller finns det nån annan agenda?

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>